Boomkwekerij Opheusden

Boomkwekerij Gelderplant uit Opheusden levert plantmateriaal uit eigen kwekerij voor de aanleg van openbaar groen en tuinen in geheel Europa. Dit doen we al enkele decennia. Buiten onze eigen landsgrenzen werken we samen met diverse groothandelaren om de bomen en planten af te zetten. Daarbij streven we naar een duurzaam resultaat binnen het beschikbare budget. Ons gemotiveerde team van groenprofessionals begeleidt u bij uw aankoop en draagt zorg voor snelle, uitstekende dienstverlening. Niet alleen kan Boomkwekerij Gelderplant Opheusden u echter ondersteunen bij uw gewaskeuze, ook de planning, logistiek en administratieve afhandeling kunnen wij u uit handen nemen.  

Hoofdkantoor Boomkwekerij Gelderplant in Opheusden

Op vier locaties verspreid over heel Nederland, met verschillende soorten gronden die ieder specifieke eigenschappen hebben, bevinden zich de kwekerijen van Gelderplant. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Opheusden, hartje Betuwe. En dat is niet voor niets. Dankzij de vruchtbare kleigrond is Opheusden van oudsher een boomteeltgebied waar met name fruit- en sierbomen worden gekweekt. Duizenden planten en bomen worden hier ieder jaar opgekweekt, zodat er continu verse aanvoer is. Hierdoor heeft u een ruime keuze, het hele jaar door.

U kunt terecht bij Boomkwekerij Gelderplant Opheusen

Of het nu gaat om de sortimentskeuze of snoei- en groeiwijze, met al uw vragen kunt u bij Boomkwekerij Gelderplant Opheusden terecht. Wij zorgen ervoor dat uw order snel en volgens afspraak klaarstaat op onze kwekerij. Ook is bezorging op locatie ook mogelijk. Flexibele werktijden en de vakkundige mensen en machines zorgen ervoor dat trailers vlot geladen kunnen worden. Onze logistieke afdeling draagt zorg voor het veilig en schadevrij beleveren van bomen en planten door heel Europa vanuit Opheusden.