Algemeen

De bomen en tuinplanten van Gelderplant worden met aandacht voor onze leefomgeving gekweekt. Dit betekent dat we zo veel mogelijk natuurlijke middelen en voedingsstoffen gebruiken. Een gezonde bodem is immers de basis van elke gezonde plant.

Naast tuinplanten, zoals 1-jarige planten en vaste planten, kweken wij voornamelijk bomen en struiken, waaronder heesters, bos- en haagplantsoen, coniferen, laanbomen en sierbomen. De meeste bomen zijn in verschillende prijsklassen en maten beschikbaar. Van bomen en tuinplanten uit volle grond tot containerteelt. Ons sortiment wordt bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe soorten en vormen. Op deze manier spelen wij in op actuele groentrends.

Dankzij onze moderne kwekerij met geavanceerd machinepark bent u verzekerd van producten van hoogstaande kwaliteit, die snel worden geleverd. Dit alles tegen een scherp tarief. Om ons sortiment compleet te maken bieden wij u daarnaast hoogwaardige producten van leveranciers. Wij werken nauw samen met een selectie leveranciers van wie uitsluitend wij de verkoop doen. Uiteraard bent u van harte welkom om persoonlijk bomen en planten uit onze kwekerij uit te zoeken en te reserveren. Maak vandaag nog een afspraak